Storage

Companiile au abordări diferite ale organizării infrastructurii de stocare

Inovația este cheia pentru a automatiza mai multe procese cu gestionarea AIOps și integrarea DevOps, pentru a gestiona noile amenințări cibernetice și ransomware . Avem portofoliu și experiență în a soluționa orice ține de infrastructura IT. Producătorii ale căror tehnologii le selectăm sunt recunoscuți ca No.1 la nivel mondial, în toate segmentele.

  • Doriți să îmbunătățiți performanța și eficiența infrastructurii IT?
  • Căutați soluții mai simple, ușor de gestionat, mai eficiente? 
  • Aveți nevoie de sisteme de stocare cu opțiuni de implementare multi-cloud?
  • Încercați să includeți automatizarea și orchestrarea sarcinii de lucru în infrastructura de stocare?
  • Care este nivelul abilităților specialiștilor dvs.? 

 

Clienții noștri se confruntă cu o creștere a volumului de date din organizație, în timp ce bugetele alocate rămân la fel. Își doresc soluții care să elimine complexitatea din procesul de stocare, soluții ușor de instalat și de configurat. Ne cer opțiuni flexibile de implementare, modele de consum care să satisfacă diferite criterii CAPEX/ OPEX.

Soluțiile noastre de stocare sunt simple

Cu arhitecturi software adaptabile, inteligență integrată, vă asigurăm că aveți la dispoziție cele mai recente inovații software, capacitatea de a vă extinde storage-ul și o platformă de încredere pentru a vă susține creșterea afacerii.

Portofoliul nostru, experiența, serviciile și capabilitățile de asistență, lanțul de aprovizionare, opțiunile flexibile de cumpărare și consum, partenerii tehnologici strategici și ecosistemul nostru de clienți ar putea fi explicația pentru care ne aleg ca partener cele mai inovatoare companii din lume.

Servicii similare

Arhitectură Aliniată Cu Nevoile Fiecărui Client

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare. În special în IT.

Detalii
Servere

Avem experiență în implementarea soluțiilor de infrastructură care se scalează simplu, pe măsură ce ...

Detalii
Consumul de energie în centrul de date

Este în lucru și poate reduce considerabil consumul de energie pentru stocare. Mulți oameni sunt opt ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.