Arhitectură Aliniată Cu Nevoile Fiecărui Client

Clienți diferiți, nevoi diferite

Aveți o viziune CAPEX, OPEX,  sau poate o preferință pentru ambele? Cu ce tip de aplicații lucrați? Care e nivelul de performanță de care aveți nevoie?
 

Aveți o strategie în ceea ce privește Cloud-ul? Preferați Soluția On-Premise, Cloud hibrid sau poate Cloud, Multi-Cloud? 

Aveți echipe dedicate pentru administrarea serverelor și storage-ului? De ce tip de platformă aveți nevoie? Care sunt nevoile de scalabilitate și de automatizare? 

Care sunt nevoile de Securitate?

Fiecare dintre clienții noștri are criterii diferite, iar în cadrul criteriilor vor exista - inevitabil-  priorități diferite. Înțelegând modelul dumneavoastră actual și unde doriți să ajungeți, inginerii noștri vor putea alinia arhitectura potrivită cu nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră. 

Experiență de peste 30 de ani

Cu experiența noastră de peste 30 de ani în această industrie, cu susținerea pe care o avem prin poziția elitista în parteneriatele cu producătorii de top, astăzi implementăm de la soluții economice, optimizate pentru sarcini de lucru la scară mică sau pentru extinderea capacității unui server, până la produse care să confere performanță de neegalat, stabilitate și inovație de ultima oră pentru a face față sarcinilor de lucru critice.

Servicii similare

Servere

Avem experiență în implementarea soluțiilor de infrastructură care se scalează simplu, pe măsură ce ...

Detalii
Storage

Clienții noștri spun că vor să fie pregătiți , sunt gata să-și automatizeze operațiunile, gata să ab ...

Detalii
Consumul de energie în centrul de date

Este în lucru și poate reduce considerabil consumul de energie pentru stocare. Mulți oameni sunt opt ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.