Furnizori de Cloud

Cei mai mari furnizori de Cloud Backup

 Acest lucru înseamnă că datele pot fi accesate și restaurate de oriunde, oricând, prin intermediul unei conexiuni la internet. În acest fel, utilizatorii pot proteja datele lor importante în cazul în care dispozitivele lor fizice se pierd, sunt furate sau se defectează.

  1. Amazon Web Services (AWS)
  2. Microsoft Azure
  3. Google Cloud Platform (GCP)
  4. IBM Cloud
  5. Dropbox

Diferențe între furnizorii de Cloud Backup

  • AWS și Azure oferă o varietate de servicii de cloud, inclusiv backup. Ambele platforme oferă soluții scalabile și flexibile de backup care pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorilor.
  1. GCP se concentrează mai mult pe oferirea de servicii de cloud pentru aplicații și date complexe, precum și pe utilizarea inteligenței artificiale. GCP oferă, de asemenea, backup și recuperare în caz de dezastre și soluții de management al datelor în cloud.
  2. IBM Cloud se concentrează pe oferirea de soluții cloud pentru aplicații critice pentru afaceri, precum și pe managementul de date și securitatea acestora. IBM Cloud oferă, de asemenea, soluții de backup în cloud.
  3. Dropbox oferă servicii de backup și stocare în cloud, precum și colaborare și partajare a documentelor. Acest serviciu se adresează mai mult utilizatorilor individuali și pe afaceri mici.

În concluzie, utilizatorii trebuie să evalueze nevoile lor specifice în ceea ce privește backup-ul în cloud și să aleagă furnizorul care oferă cele mai bune soluții pentru aceste nevoi.

Servicii similare

Arhitectură Aliniată Cu Nevoile Fiecărui Client

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare. În special în IT.

Detalii
Servere

Avem experiență în implementarea soluțiilor de infrastructură care se scalează simplu, pe măsură ce ...

Detalii
Storage

Clienții noștri spun că vor să fie pregătiți , sunt gata să-și automatizeze operațiunile, gata să ab ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe