Soluții de backup

În industria IT, există mai mulți producători care oferă soluții de backup pentru mediul business / enterprise.

  1. Veeam: Oferă soluții de backup și disaster recovery pentru virtualizare și cloud computing. Veeam Backup & Replication este una dintre soluțiile populare pentru mediul business / enterprise.
  2. Acronis: Oferă soluții de backup, disaster recovery și protecție a datelor pentru mediul virtual și fizic. Soluțiile lor includ Acronis Backup Cloud și Acronis Backup Advanced.
  3. Symantec: Oferă soluții de backup și disaster recovery pentru mediul virtual și fizic, inclusiv cloud. Soluțiile lor includ Veritas Backup Exec și Veritas NetBackup.
  4. Dell EMC: Oferă soluții de backup și disaster recovery integrate cu echipamente de stocare. Soluțiile lor includ Dell EMC Data Domain și Dell EMC NetWorker.
  5. HPE: Oferă soluții de backup și disaster recovery integrate cu echipamente de stocare HPE. Soluțiile lor includ HPE StoreOnce și HPE Data Protector.

Acești producători sunt doar câțiva dintre cei mai importanți din industrie și oferă soluții de backup de înaltă calitate pentru mediul business / enterprise. Este important să se evalueze nevoile și cerințele specifice ale unei afaceri pentru a alege cea mai buna soluție de backup.

Servicii similare

Back-up și Disaster Recovery

Back-up și Disaster Recovery sunt doua aspecte cruciale ale managementului IT care ajută afacerile s ...

Detalii
Disaster Recovery (DR)

Soluțiile de recuperare în caz de dezastru (DR) vă permit să vă protejați sistemele, aplicațiile și ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe