Disaster Recovery (DR)

Asigurați-vă că afacerea dumneavoastră funcționează fără probleme în timpul unui dezastru

Asigurați-vă că sistemele, aplicațiile și datele dvs. sunt în siguranță cu soluțiile noastre complete de recuperare în caz de dezastru. Vă vom ajuta să dezvoltați un plan clar pentru a vă recupera rapid în urma oricărui dezastru și pentru a vă proteja datele esențiale.

Există mai multe opțiuni pentru DR la nivelul Data Center, inclusiv:

  1. Replicarea pe site-uri redundante: Acest proces implică copierea datelor dintr-un Data Center principal către un Data Center secundar, astfel încât, în caz de dezastru, să poată fi accesate datele de la site-ul secundar.
  2. Cloud Recovery: Acest proces implică replicarea datelor către un cloud public sau privat, astfel încât să poata fi accesate în cazul unui dezastru.
  3. Backup Off-Site: Acest proces implică salvarea copiilor de rezerva a datelor într-o locație distantă, astfel încât să poata fi accesate în caz de dezastru.

Indiferent de opțiunea aleasă, este important să se implementeze un plan de DR bine definit și testat, astfel încât să se asigure continuitatea afacerii și protejarea datelor critice. În plus, este recomandat să se lucreze cu un consultant IT cu experiență în domeniul DR pentru a se asigura ca soluția aleasă este optimizată pentru nevoile specifice ale afacerii.

Experții ETA2U în domeniu DR vă vor oferi soluția perfectă pentru nevoile specifice ale afacerii dvs.

 

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe