Back-up și Disaster Recovery

Back-up și Disaster Recovery

Backup-ul este procesul de creare a unei copii de siguranță a datelor împortante ale unei afaceri. Aceste copii de siguranță sunt stocate într-un loc sigur, cum ar fi cloud-ul sau un dispozitiv extern, astfel încât datele să poată fi recuperate rapid în caz de probleme cu sistemul original. Backup-ul poate fi efectuat periodic sau în timp real, în funcție de nevoile specifice ale afacerii.

Disaster Recovery, pe de alta parte, se concentrează pe recuperarea sistemelor și a datelor în caz de dezastre, cum ar fi incendii, inundații sau atacuri cibernetice. Acest proces include planificarea, implementarea și testarea unui plan de recuperare în caz de dezastre, astfel încât afacerile să poată continua să funcționeze chiar și în cazul unor întreruperi majore.

Implementarea unui plan eficient de Back-up și Disaster Recovery poate ajuta afacerile să minimizeze pierderile de date și să recupereze rapid sistemele IT după un dezastru. Este esențial să se evalueze și să se actualizeze constant aceste planuri, astfel încât să fie pregătite pentru orice situație neprevăzută.

Servicii similare

Disaster Recovery (DR)

Soluțiile de recuperare în caz de dezastru (DR) vă permit să vă protejați sistemele, aplicațiile și ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe