Unified Threat Management (UTM)

Unified Threat Management (UTM)

UTM este o soluție de securitate informatică care oferă o protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice. UTM integrează mai multe tehnologii de securitate, cum ar fi firewall-ul, anti-virusul, anti-spam-ul și filtrarea conținutului, pentru a oferi o protecție comprehensivă împotriva amenințărilor cibernetice.

Caracteristici ale UTM

  • Firewall: UTM include un firewall avansat care filtrează traficul de rețea pentru a preveni accesul neautorizat la rețea.
  • Anti-virus: UTM include un motor anti-virus care analizează conținutul și detectează virusii și alte tipuri de malware.
  • Anti-spam: UTM include un motor anti-spam care filtrează e-mail-urile nedorite pentru a preveni livrarea acestora la utilizatori.
  • Filtrarea conținutului: UTM poate filtra conținutul inadecvat sau periculos pentru a îmbunătăți securitatea și productivitatea angajaților.

Beneficiile UTM

  • Protecție comprehensivă: UTM oferă o protecție comprehensivă împotriva amenințărilor cibernetice prin integrarea mai multor tehnologii de securitate.
  • Simplificare management: UTM simplifică managementul securității prin integrarea mai multor tehnologii într-o singură soluție.
  • Cost redus: UTM poate reduce costurile prin eliminarea nevoii de a achiziționa mai multe soluții separate de securitate.

Concluzie

UTM este o soluție de securitate informatică importantă pentru orice organizație care dorește să îmbunătățească securitatea și să simplifice managementul acestei securități. Beneficiile UTM, cum ar fi protecția comprehensivă, simplificarea managementului și reducerea costurilor, fac din aceasta o soluție importantă pentru orice organizație care dorește să protejeze datele critice și să îmbunătățească securitatea acestora.

Servicii similare

Securitate Cibernetică

Protejarea Datelor și Sistemelor împotriva Amenințărilor Online

Detalii
AntiSPAM

Protecție împotriva mesajelor nedorite

Detalii
Antivirus

Protecție împotriva amenințărilor cibernetice

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe