Centru de service autorizat ETA2U

Centru de service autorizat ETA2U

Centru de service autorizat ETA2U

În calitate de centru de service autorizat pentru mai multe mărci, ETA2U oferă servicii de reparații de specialitate pentru ca laptop-ul, desktop-ul și serverul dvs. să funcționeze fără probleme.

Obțineți îngrijirea de specialitate de care are nevoie dispozitivul dvs.

În calitate de centru de service autorizat pentru cele mai importante mărci de tehnologie, ETA2U vă oferă servicii și reparații fiabile și de calitate. Fie că este vorba de un notebook, netbook, laptop, desktop sau server, puteți avea încredere în echipa noastră de tehnicieni pentru a vă face dispozitivul să funcționeze din nou fără probleme.

Reparați-vă rapid dispozitivul

Nu așteptați reparații și neplăceri. Cu ajutorul departamentului nostru InHouse, putem efectua reparațiile în garanție în cel mai scurt timp posibil. ETA2U este un centru de service autorizat pentru mai multe mărci, așa că puteți avea încredere că dispozitivul dvs. se află pe mâini bune.

Obțineți asistență profesională post-garanție

Mențineți echipamentul în funcțiune chiar și după expirarea garanției cu servicii profesionale postgaranție. ETA2U oferă reparații hardware si software post-garantie pentru o gamă largă de mărci, inclusiv ASUS, Dell, HP, Husk IBM și Lenovo. Cu serviciul nostru InHouse Service puteți sta liniștit, știind că dispozitivele dvs. vor primi îngrijirea de specialitate de care au nevoie pentru a vă menține productivitatea.

Reparații IT la fața locului pentru toată lumea

Efectuați reparațiile IT fără a părăsi confortul biroului dumneavoastră. ETA2U oferă servicii de reparații IT la fața locului, atât pentru companiile cu contract, cât și pentru cele fără contract. Bucurați-vă de confort și reparați-vă rapid dispozitivele!

 

Servicii similare

Recuperări date IT Service

Compania ETA2U ofera servicii recuperare informatii de pe mediile de stocare cunoscute si existente.

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe