Partenerul tău de încredere în proiecte IT

ETA2U - integrator de sisteme și soluții IT complexe

De peste 30 de ani, ETA2U este unul dintre principalii integratori de sisteme și soluții IT complexe din România, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc. Expertiza noastră este susținută de relațiile consolidate, iar extinderea teritorială națională subliniază recunoașterea și încrederea pe care clienții noștri le acordă. Suntem aici pentru a oferi soluții inovatoare și a susține succesul continuu al afacerilor dumneavoastră.

Iată motivele pentru care să colaborezi cu ETA2U

 

  • Expertiză tehnică: ETA2U este cunoscută pentru nivelul său ridicat de certificare tehnică și expertiză în domeniul IT. Colaborarea cu noi îți oferă acces la specialiști bine pregătiți și experimentați în soluționarea problemelor IT.
  • Soluții IT complexe: ETA2U oferă soluții IT personalizate și complexe pentru a satisface nevoile individuale ale clienților, contribuind la îmbunătățirea eficienței și a performanței afacerii lor.
  • Portofoliu extins: ETA2U oferă o gamă variată de produse și servicii IT, de la infrastructură și servicii IT la soluții de inovare și training. Acest lucru îți permite să obții tot ceea ce ai nevoie de la un singur furnizor.
  • Inovație: ETA2U pune un accent deosebit pe inovație și este la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie. Colaborarea cu noi te poate ajuta să rămâi competitiv și să te adaptezi rapid la schimbările din domeniul IT.
  • Reputație solidă: ETA2U are o reputație solidă în industrie și este considerată una dintre cele mai importante companii din domeniul IT din România. Suntem pe locul I în topul integratorilor de soluții și servicii IT din România realizat în 2022.
  • Suport tehnic: ETA2U oferă suport tehnic de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că vei avea siguranța că ai un partener de încredere pentru rezolvarea problemelor din domeniul IT.

Peste 30 de ani de experiență în IT-ul românesc

Soluțiile și serviciile ETA2U sunt gândite să sprijine optimizarea proceselor de business ale clienților noștri și să contribuie hotărâtor la realizarea unor reduceri de cost semnificative, în condițiile respectării unor norme de calitate de cel mai înalt standard.

În mod continuu ne raliem tendințelor pieței IT. Suntem implicați în proiecte de cercetare-inovare la nivel European și participăm la dezvoltarea tehnologiilor și soluțiilor inovatoare viitoare, pe care le punem la dispoziție clienților noștri înainte ca ele să devină larg răspândite comercial, oferindu-le astfel un avantaj competitiv de business.

Investim consecvent în resursa umană prin specializarea și certificarea personalului, încurajăm ideile noi și ne adaptăm cerințelor prin flexibilitate și inventivitate.

Fundația ETA2U

FUNDAȚIA ETA2U este o organizație puternic ancorată în comunitatea locală, dar care aspiră ca impactul programelor dezvoltate să ajungă la nivel național.

Fundația poartă numele companiei de IT care a fost înființată la începutul anilor 1990 la Timișoara. Fondatorii companiei au inspirat de asemenea misiunea, viziunea și obiectivele fundației.

FUNDAȚIA ETA2U este centrată pe oameni, dorind să-i formeze prin EDUCAȚIE, să consolideze calitatea vieții prin INOVARE și să sprijine proiecte din diverse domenii care aduc o TRANSFORMARE pozitivă în comunitate.

Află mai multe!

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.