ETA2U în vizită la CeBIT, ca în fiecare an începând din 2000:

http://www.cebit.de/de/presseservice/pressematerial/ 

Topul primelor 5 tendințe tehnologice care au dominat evenimentul de la Hanovra din acest an a fost următorul:

Mașini fără șofer: Alianța dintre Audi și Google

Echipamente fără erori: apeluri voce criptate prezentate de Vodafone și T-Mobile

5G: planurile de a dezvolta o rețea de date mobile 5G care va fi de 1000 ori mai rapid decât 4G și permite descărcarea unui film în mai puțin de 1 secundă

'Internetul lucrurilor' : David Cameron (Prim-ministrul Marii Britanii) privește această tehologie ca fiind "noua revoluție industrială". Acesta dorește ca Marea Britanie și Germania să se afle în frunte în drumul către noua technologie, de la contoare de electricitate care asigură cele mai bune costuri pentru utilizatori până la echipamente de monitorizare a stării de sănătate care supraveghează pulsul și țevi de apa care te avertizează în caz de scădere a presiunii.

Date de mari dimensiuni: În acest an, CeBIT prezintă una din cele mai mari expoziții de 'echipamente de date de largi dimensiuni' create vreodată. O hală de 5,000 metri pătrați a găzduit expoziția de ecrane care afișează date în format grafic, unele cu modificări în timp real. IBM Research a prezentat un sistem global de îngrijire a sănătății care gestionează datele primite de la o largă varietate de echipamente, începând cu pedometere și echipamente de monitorizare a somnului până la senzori de puls.

http://www.theweek.co.uk/technology/cebit-2014/57668/cebit-2014-top-five-tech-trends-dominating-hannover

« Înapoi