ETA2U propune multifuncţionalele color HP Officejet Pro X476/X576 şi imprimantele color HP Officejet Pro X451/X551.

Uită tot ce credeai că știi despre imprimantele de birou.

Seria HP Officejet Pro X este mai mult decât o nouă serie de imprimante standard și multifuncționale, este o experiență complet nouă pentru orice birou – proiectată de HP de la zero.

Într-o lume de afaceri vibrantă, ai nevoie de o imprimantă standard sau multifuncțională proiectată nu doar pentru a ține pasul, ci și pentru a stabili ritmul. Vei fi uimit de seria de funcționalități incluse. Și vedeta întregului show: viteze de printare foarte mari posibile datorită tehnologiei revoluționare HP PageWide – aceeași tehnologie de printare folosită la imprimantele de top HP Inkjet Web Press.

În mod tradițional, în lumea imprimării de birou, ai avut de ales între cerneală și laser. Dacă aveai nevoie rapid de printuri la o calitate profesională cu costuri pe pagină scăzute pentru echipe de angajați, opinia generală favoriza imprimantele laser. Dacă erai în căutarea unei imprimante personale economice sau una care putea fi împărțită cu câteva persoane, atunci alegerea cea mai frecventă era imprimanta cu cerneală.

Dar cu seria HP Officejet Pro X, firul poveștii s-a schimbat. Acum te poți bucura de ce e mai bun din ambele lumi, a cernelii și a laserului, cu o serie de avantaje cheie pe care nicio altă imprimantă desktop de pe piață nu le poate egala.

Totul începe cu tehnologia HP PageWide. De ani de zile, hp a folosit acest sistem de printare în presele digitale de top. Acum, pentru prima dată, poți avea într-o imprimantă desktop toate beneficiile acestei tehnologii care și-a demonstrat performanța. Secretul este un cap de printare staționar care se întinde pe întreaga lățime a hârtiei, permițând printarea excepțional de fiabilă, cu o singură trecere, la viteze foarte mari. De fapt, acest produs care a intrat în Cartea recordurilor oferă culori vii de până la de două ori mai rapid decât imprimantele laser color – până la 70 de pagini pe minut.
Și, spre deosebire de imprimantele laser, nu exista niciun fuser care să se încălzească, așa că prima pagină este printată foarte rapid.

Viteza e doar începutul. Vei fi uimit cât de multe lucruri te poate ajuta să faci acest dispozitiv compact și silențios. Fie că ai nevoie de o imprimantă inteligentă, conectată la internet, sau de un produs multifuncțional (MFP) cu o mulțime de caracteristici, seria HP Officejet Pro X a fost special proiectată de la zero pentru a satisface nevoile profesioniștilor ocupați.

E posibil să descoperi câteva funcționalități de care nici măcar nu știai că ai nevoie!
Pentru un plus de beneficii, costurile de operare sunt extrem de reduse. Poți economisi
până la 50% din costurile de printare față de imprimante laser color.5 si cu un design care economisește energie, îți poți conserva resursele fără a sacrifica performanța.

Printează culori vii la viteze revoluționare – nimic nu mai e pe ultima sută de metri.


Comparativ cu tradiționalele imprimante cu cerneală sau laser, beneficiile seriei HP Officejet Pro X sunt clare:
• Modul General de birou printează până la 70 pagini pe minut, alb-negru sau color – acest lucru înseamnă până la de două ori viteza imprimantelor laser color.
• Când tehnologia HP PageWide face echipă cu cartușele de cerneală cu pigmenți, rezultatul este o combinație câștigătoare de printuri color echivalente cu cele de la
imprimantele laser color, cu până la jumătate din costul pe pagină al imprimantelor laser color.
• Spre deosebire de cernelurile tradiționale pe bază de vopsea, nu va trebui să îți faci griji cu privire la documente pătate. Imediat ce sunt scoase din imprimantă, paginile sunt uscate fără să fie nevoie să aștepți. Poți folosi markerul fără probleme și face față chiar și picăturilor de ploaie și lichidelor vărsate.
• Cernelurile bazate pe pigmenți oferă o mai mare durabilitate vieții documentelor.
Poți arhiva cu încredere – printurile rezistente la decolorare își mențin calitatea pentru
decenii întregi

Ecranul LCD sensibil la atingere de 10,9 cm îți permite să finalizezi multe activități de rutină, fără a face drumuri de la imprimantă la birou. În plus, panoul de control include un port USB ușor de accesat. Poți să printezi documente sau fotografii direct de pe stickul tău sau poți scana documente pe hard discul tău cu multifuncţionalele HP Officejet Pro X.
Această interfață intuitivă îți oferă acces rapid la aplicații de afaceri care economisesc timp. Acestea sunt aplicații speciale, disponibile exclusiv pentru dispozitivele HP cu printare web. Alege dintr-o colecție tot mai mare de aplicații de afaceri care te pot ajuta de la organizarea programului tău până la promovarea propriei afaceri.

Poți gestiona imprimanta sau multifuncţionalul cu HP Embedded Web Server sau cu alte instrumente de management utile: HP Web Jetadmin și HP Universal Print Driver (le poți descărca gratuit la hp.com/go/webjetadmin și hp.com/go/upd). Aceste funcționalități de securitate încorporate ajută la prevenirea schimbării setărilor dispozitivului și la protejarea datelor sensibile.


Creează legătura esențială între afacerea ta și documentele tale.

• Printează de aproape oriunde cu HP ePrint folosind un smartphone sau o tabletă.
• Conectează și distribuie acest echipament pe rețeaua ta wireless sau Ethernet
• Minimizează numărul întreruperilor – printează până la 9.200 de pagini pe cartuș
și încarcă câte 1.050 foi o dată. De sesizat faptul ca spre deosebire de multe produse laser, nu există cilindrii fotosensibili, curele de transfer sau alte părți care trebuie înlocuite.
• Obține o imprimare fiabilă la volum mare cu un ciclu de lucru de până la 75.000 pagini
pe lună / volum recomandat lunar 4.200 pagini.

« Înapoi