Alegere inspirată a Rus Savitar, cu efecte importante în eficientizarea soluţiei de tipărire

Situaţie concretă, alegerea soluţiei, stabilirea obiectivelor

Din dorinţa identificării unor metode de operare mai eficiente prin reducerea consumului de curent şi reducerea deşeurilor, compania Rus Savitar a decis să achiziționeze o soluție care să eficientizeze modul de tipărire în cele peste 22 de magazine Casa Rusu precum şi în zona de birouri HQ. După evaluarea atentă a opțiunilor disponibile, echipa de management a companiei Rus Savitar a decis în favoarea tehnologiei ink oferită de EPSON.

Totodată, alegerea Rus Savitar a însemnat iniţierea colaborării cu echipa ETA2U, ale cărei competenţe şi rezultate în urma soluţiilor implementate îi recomandă cu succes în domeniul soluţiilor de printing.

Inovație, eficiența costurilor, sustenabilitate și dezvoltare

Eberspächer, una din cele mai importante companii de nișă la nivel european, un partener competent al industriei constructoare de vehicule în domeniul electronicii pentru vehicule şi în conectarea în reţea cu magistrale informatice pentru vehicul – se distinge prin abordarea personalizată a proiectelor și prin așezarea inovației și tehnologiei de top la baza relațiilor cu clienții.

EBS România – Print Roaming implementat cu succes!

Situaţia iniţială

“Compania EBS avea o flotă compusă din echipamente de la diverși producători, care erau foarte greu de administrat de către departamentul de achiziții și IT, atât din punct de vedere al comenzilor de consumabile, cât și al intervenților în cazul în care se defecta ceva.

Administrarea printserver-ului pe care erau  zeci de drivere dedicate pentru fiecare echipament în parte, presupunea de asemenea un efort pentru a menține solutia funcțională în cazul în care se muta un utilizator, se defecta un echipament sau rămânea fără consumabil echipamentul instalat la un utilizator“ a declarant Zoltan Pregh,  Managed Print Service Consultant ETA2U.

Soluţii și servicii HP prin ETA2U – reconfirmate de o companie din industria publicitară!

Orice activitate, indiferent de natură economică și gradul de inovație, nu se poate dezvolta peste un anumit nivel fără susținerea și optimizarea tehnologiei. Un important client din portofoliul ETA2U, unul dintre principalii jucători în marketing online de pe piață – au acceptat  această realitate și după o selectie severă în acest sens, a apelat la specialiştii ETA2U.

“Prima colaborare cu clientul nostru am avut-o în anul 2011, moment în care am preluat parcul de echipamente de tipărire și copiere existent. Acest parc era unul învechit, nu exista un sistem de control al paginilor tipărite, al intervențiilor de service și a necesarului de consumabile.

Un important jucător al industriei de produse alimentare din România și-a redus cu 22% costurile de tipărire

Situaţia iniţială

“Când am început colaborarea cu clientul nostru, compania avea dificultăţi legate de managementul flotei din cauza lipsei unui acord unitar privind service-ul echipamentelor, dar și costuri mari de întreţinere şi consumatoare de timp din cauza diversităţii echipamentelor din flota deţinută. În același timp în zona de warehouse se dorea o soluție de tipărire A4 care să permită o distribuție automată a documentelor după ce acestea au fost tipărite..”a precizat Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

Managementul companiei a apelat la specialiştii ETA2U, şi a decis că trebuie să facă o serie de schimbări.